top of page

Farverne

Hos hair by Dahl betyder det meget for os at vi kan levere en uovertruffen lækker og ikke mindst holdbar farvenuance. Vi bruger derfor kun nogle af de bedste produkter på markedet! Vi gør derudover vores kunder opmærksomme på at vi har valgt i salonen at teste vores farver hos arbejdstilsynet og kan derfor love at vores produkter IKKE indeholder skadelige stoffer for gravide, foster / baby eller moderkage. Ej heller vil vores farver gå i blodbanen. Produkterne er testet efter de skadelige ingredienser som arbejdstilsynet VED skader en baby, moderkage eller vores system. Så du kan roligt som gravid blive farvet hos os!

Schwarzkopf Professional har været en del af frisørindustrien siden 1898 hvor de unikke farver blev udviklet i 1960, så de har uden tvivl en bred erfaring. 

VORES FARVER:

IGORA: Igora Royal farverne er en farve som giver en unik dækevne og samtidig utrolig glansfulde resultater. Serien har 110 forskellige farver som kan kombineres til uendelighed. Med Igora royal, kan vi skabe præcis den nuance du ønsker, uanset om det er lækre naturlige nuancer eller om du er til det mere vilde!

ESSENSITY: Essensity er 98% grøn. Det er et farvesystem  bygget på en oliebase, som er ammoniakfri. Det betyder at farven ikke har en stærk lugt, de laver IKKE den berømte farvekant og dækker stadig 100% i et gråt hår. Denne serie er på 58 forskellige nuancer og er særdeles glansfulde. Denne farve er til dig, som ønsker at begrænse dit forbrug af kemikalier og ønsker så naturligt et produkt som muligt. 
Essensity giver dig samme flotte farve som igora royal, der er blot ikke samme brede vifte af nuancer. 

Afblegningerne

Afblegning i dag, er et produkt rigtig mange kunder spekulere omkring. Mange har måske før i tiden fået en såkaldt "kemisk-klipning" og derfor er meget skræmt af en afblegning eller afrensning.

Da vi selv ønsker smukke og flotte resultater, ønsker vi naturligvis på ingen måde at dit hår tager skade under en behandling hos os. Derfor har vi altså også de bedste afblegninger.

Schwarzkopf BlondMe: Blondme afblegningen er den ENESTE afblegning på markedet som giver vanvittig godt lysningsresultat men UDEN at ødelægge håret. BlondMe kan lysne op til 9 toner og da serien er bygget op på et bondingsystem, gør det at håret bliver plejet samtidig med det bliver lysnet. 

SUNGLITZ: Sunglitz er en ammoniakfri afblegning som kan lysne op til 4 toner. De er meget rigt pigmenteret og kan derfor skabe flotte kolde nuancer og unikke gyldne toner ved afblegning. Da de har et rigt indhold af silkeproteiner mælkeprotein og er mere ler baseret, går de også ind og styrker håret i processen.

Vi anbefaler altid at bestille en genopbyggende proteinkur med hver gang du bliver farvet, da det lukker håret ordenligt af og sikre en bedre holdbarhed. (proteinkur koster 199,- i forbindelse med farve eller permanent)

Henna & crazy color

Henna farver er det mest naturlige produkt man kan farve et hår med. Dog skal man være forberedt på at hvis man vælger at farve sit hår med henna, er farven mere permanent end vores andre løsninger, da de trænger en anelse længere ind i hårstrået.

ZENZ HENNA: Zenz Organic har udviklet en botanisk henna som er 100% uden kemi og udelukkende plantebaseret og hennafarve baseret. Vi bruger deres henna, da det er den reneste på markedet og fordi den beskytter håret samtidig med det bliver flot og glansfuldt.

CRAZY COLOR: #Mermaidhair, #Pastelhair, #Unicornhair. De unikke farver bliver mere og mere populære for både unge søde mennesker men også for andre som ønsker en unik forandring. Crazycolor er ofte vildere nuancer i blå, grøn, lila, rød, pink, fersken, orange mv. Farverne kan både laves som helfarver men også som enkelte nuancer i et mørkt hår. Det behøver ikke være voldsomt. Man kan sagtens have en lækker chokoladebrun med spil i røde/orange eller måske endda lila for at give lidt strejf af noget anderledes.

bottom of page